09.09.2019

Program Per Shkarkim Kenge

Anglisht

Sabiani

Nese po instaloni nje sistem te ri ose po ndihmoni shokun tuaj te kuptoje sa shume programe open source egzistojne, ZeuAPP eshte nje vegel instaluese portabel me rreth 100 software falas. ZeuApp eshte nje tablo instalimi per 82 programe. Programet jane te kategorizuara sipas funksionit qe ato kryejne si psh: Djeges CD, Programe Office, Video, Audio, Internet, Lojra etj. Poshte cdo kategorie jane vendosur Programet me logon perkatese dhe me nje buton “Download” per ti shkarkuar dhe me nje link per te marre me shume informacion ne faqen zyrtare te programit. Shkarko ketu ZeuAPP.

Program Per Shkarkim

Programe Per Shkarkim - Virtual DJ - Torch Browser - Clip Converter free Download - Songr 2.0.1977 - Outlook (windows mail) 16.4.3508.0205 - aMSN 0.98.9 - Micro. Arshiva kenges shqipe, muzikat e gjitha kohrave dhe zhandrave, mbi 50.000 kenge shqip, muzik shqip 2017 shkarkoni vetem me nje klikim.